VA SYD

Du söker tjänsten

Systemansvarig inom PMO till VA SYD

Vår integritetspolicy

Syftet med nyttjandet av EasyCruit är att möjliggöra en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och en effektiv bedömning och kommunikation med dig som kandidat. Som en del av nyttjandet av EasyCruit får VA SYD personuppgifter från dig och behandlar dessa som en del av bedömningen av färdigheter, förmågor och lämplighet för tjänsten. Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av din ansökan, där du väljer vilken typ av personuppgifter som delas med VA SYD för detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att du har rätt att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket. VA SYD är registeransvarig för behandling av dina personuppgifter och alla frågor om integritet kan riktas till VA SYD.


Dina personuppgifter behandlas i EasyCruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Om du har ett EasyCruit-konto kan du använda funktionerna i Redigera min profil i ditt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars VA SYD. Du kan även kontakta VA SYD för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har du rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter. Kontakta VA SYD vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter. Dina personuppgifter behandlas i EasyCruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Din ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering.

EasyCruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Därför kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.

Redan registrerad?


 
Denna sida öppnas i ett nytt fönster